30ML HILVERSUM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 77 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 30ml Hilversum. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2022 om 19:48 It’s the second time in a row i order one thing and receive another:)
9 nov 2022 om 14:22 Unfortunatelly terrible experience. I did recieve not correct order. When I called to restaurant some woman which was claming to be main manager of 30ml restaurant in Hilversum tell me that she cannot help me. She was arrogant and rude
24 okt 2022 om 15:24 De sandwiches waren lekker maar ik had tiny toast wasabi met zalm besteld mijn dochter een sandwich. De broodjes waren echter hetzelfde behalve het beleg ! Slordig.
24 okt 2022 om 14:09 Met hoofdletters ‘geen groente en sla’, maar toch volop sla…
26 aug 2022 om 16:37 Heerlijk wel iets duurder maar weg lekker.
17 jul 2022 om 18:18 Het eten was fantastisch!:)
3 jul 2022 om 14:36 Always amazing quality food, and fast delivery!
1 jul 2022 om 8:14 Goed op tijd, lekkere broodjes! Beetje prijzig, maar is het waard.
31 mei 2022 om 14:50 Was erg lekker alleen het brood was keihard
27 apr 2022 om 8:49 Vrij prijzig, maar heerlijk broodje!
10 apr 2022 om 15:43 Het eten (clubsandwich en tosti’s) was erg lekker. De smoothies ook. 3 sterren voor de bezorging omdat een van de smoothies flink had gelekt. Had blijkbaar knel gezeten. 4 sterren voor het eten omdat het aan de prijzige kant is (€ 55 voor 4 pers)
30 mrt 2022 om 16:39 Op tijd bezorgd en de instructies zijn ook netjes opgevolgd. Heel erg tevreden mee!